יום ראשון, 22 באוגוסט 2010

ותובנה קולינארית

תסלח לי נעמי חברתי הטובה שנולדה בהולנד, אבל אוכל הולנדי בהחלט יכול להתחרות באוכל אנגלי בחוסר המעוף שלו.
שני קוים מנחים לאוכל הולנדי:
1. מיונז.
2. מטוגן.

פסגת המתודה הזו היא כמובן צ'יפס עם מיונז אבל התגלו גם שרימפס עם מיונז, תפו"א עם מיונז, ברוקולי עם מיונז, ביצים קשות עם מיונז ועוד.
כמו כן התגלו כל מיני דברים מטוגנים: ריבועי דגים, כדורי בשר ואפילו קציצה שממולאת כל מיני אטריות וירקות.
בקיצור: כל השאריות מאתמול.

מה שכן הגבינות טובות. רק גבינות קשות ומתוכן המיושנות יותר OUD הן האהובות עלי. כמו שסיגלית אומרת: אפרת לא אוהבת אותן אם הן לא מספיק "ערסיות". גם הבירה טעימה ובהחלט יש מיני ופלים מצויינים.


אין תגובות: